Een eigen App

1550
 
1552

Bent u een organisatie of persoon die routes ontwikkelt of verkoopt en heeft u interesse om eigen routes te ontwikkelen voor Smartphone’s dan heeft Abel Adventures hiervoor het juiste softwareplatform.

De AbelLife routes worden door gebruikers hoog gewaardeerd om de gebruiksvriendelijkheid en de beleving. Deze gebruiksvriendelijkheid heeft vooral te maken met de speciale software die door Abel Adventures is ontwikkeld voor het wandelen, fietsen, varen en toeren in combinatie met leuke bezienswaardigheden.

De software functioneert 100 % offline. Dit betekent geen bijkomende telecomkosten of problemen met bereik. Ook wordt de batterij gespaard. Het kaartmateriaal is topografisch materiaal in een schaal van 1:25.000. Dit materiaal is gedetailleerd en werkt eveneens offline, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld GoogleMaps. De AbelLife software is gebouwd en verbeterd door de ruime ervaring met wandel- en fietsnavigatie sinds 2005.

AbelLife Platform

Het AbelLife platform wordt aangeboden aan alle organisaties die routes willen ontwikkelen voor smartphones. Door gebruik te maken van dit platform verzekeren organisaties zich van een zeer klantvriendelijk systeem met veel beleving, wat voortdurend wordt doorontwikkeld en onderhouden. Routewijzigingen kunnen eenvoudig worden doorgevoerd en men is verzekerd dat de routes ook functioneren op nieuwe generatie telefoons.
Ook uniek aan dit platform is dat er bij verkoop van de routes geen commissieafdracht hoeft plaats te vinden aan Appstore eigenaren zoals Apple en Androids. Door middel van vouchercodes kunnen routes worden verkocht via diverse verkoopkanalen, zoals recepties van Hotels, VVV’s en internetsites.

Voorbeelden van route ontwikkelingen

1554
 
1556

1553
 
1557

Verdienmodel bij een eigen App

De ontwikkelde routes komen beschikbaar in de AbelLife App. Hierin kunnen consumenten routes aanschaffen. Deze verkoop loopt via de Appstore of via vouchercodes.

De consument download de routes en betaalt dit direct in de AppStore. Of de consument koopt een vouchercode (bijv. op deze website in de routewinkel, dit kan ook een eigen website zijn, een VVV en receptie van een hotels enz.) Met de opbrengsten uit de verkoop van de routes worden de volgende zaken gefinancierd:

- Een deel wordt gebruikt voor het onderhoud van de routes, content en onderhoud en doorontwikkeling van de software. (Garantie dat de App ook functioneert op nieuwe generatie smartphones).

- Een deel gaat naar het verkoopkanaal.

- Het overige deel van de opbrengst is voor de opdrachtgever.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met:

T. 0573-280772
E. info@AbelLife.nl