Klik hier om direct routes te downloaden

1527

In de routewinkel kunt u direct routes kopen. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 350 wandelroutes en fietsroutes voor uw Smartphone beschikbaar.

De routes zijn geschikt voor iPhone en Androidstoestellen.

Download hier de AbelLife App

1595

Download de gratis AbelLife App voor iPhone en Androidstoestellen. In deze App koopt u en beheert u de AbelLife belevingen voor de leukste dagjes uit. In de App een GRATIS bonus van 6 uitjes.

De Achterhoekse Wandelvierdaagse

2001

ACHTERHOEKSE WANDELVIERDAAGSE 2019

Ook dit jaar was het de bedoeling dat u, net zoals voorgaande jaren, de Achterhoekse wandelvierdaagse zou kunnen wandelen met AbelLife.
Onze huidige app wordt momenteel bijgewerkt, krijgt een nieuwe vormgeving én een nieuwe naam: RoutAbel. De bedoeling was dat deze app eind mei 2019 klaar zou zijn, dus voor aanvang van de Wandelvierdaagse. Helaas hebben we dit vanwege technische problemen niet kunnen realiseren. Onze oprechte excuses hiervoor! We beloven u dat u volgend jaar wel op ons kunt rekenen.
Mocht u vragen hebben over bovenstaande, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via: 0573-280772.
Voor nu wensen we u, ondanks deze tegenvaller, een hele mooie wandelvierdaagse met prachtig weer.
Veel succes!

Fietsen door Berlijn

870

Een fietstocht door Berlijn. Indrukwekkende gebeurtenissen, kunst, cultuur en hotspots wisselen elkaar af.

1093

Welkom bij het St. Odulphuspad!

2679

Wat leuk dat je het St. Odulphuspad wilt gaan wandelen!
Met de digitale routes van het St. Odulphuspad kom je met je persoonlijke gids, je smartphone, op de meest verrassende plekjes van Zuidwest-Friesland. Onderweg trakteert de AbelLife app je op bijzondere verhalen en handige tips.

Hoe download ik de trajecten op mijn smartphone?
- download eerst de AbelLife-app in de App-stores van Google of Apple
- ga in de app naar ‘instellingen’ (rechts bovenin)
- kies voor ‘link account’
- log in met het e-mailadres dat je op pag. 4 van het boek vindt
- klik op ‘link toestel’ en volg de stappen in het proces
- ga daarna naar ‘mijn routes’
- onder ‘downloads’ (rechts bovenin) vind je de routes die je zojuist geactiveerd hebt
- klik op de gewenste download(s) en daarna op ‘download deze bundel met routes’
- de route(s) staat nu onder ‘mijn routes’ onder de button ‘op toestel’

Vanaf nu kun je de routes 100% offline gebruiken.
Veel wandelplezier!

Merksplas - Kolonie van Weldadigheid

2630

In 1822 wordt in het Belgische Wortel een ‘vrije’ landbouwkolonie opgericht. Het duurt niet lang of er volgt een dwangkolonie in Merksplas om naast arme stedelingen ook misdadigers, wezen en ongure types te heropvoeden tot deugdzame burgers.
Voor meer info

Contact

Abel Adventures Lochem

+31(0)573-280772

info@AbelLife.nl

Facebook

Bloggen

Hoe werkt AbelLife?

Houten Huizen, Stenen Forten (40 km) - Utrecht

2681

Ten noorden en oosten van de stad Utrecht liggen verspreid in het landschap bijzondere, houten huizen. Kringenwetwoningen worden ze genoemd. Ze zijn, zoals de naam al zegt, gebouwd in het kader van de militaire kringenwet die allerlei beperkingen oplegde aan de bebouwing rond vestingen en forten. Zo mocht er binnen de kringen niet of maar gedeeltelijk in steen worden gebouwd. Veel huizen rond de forten waren daarom van hout, tijdens de route vertellen we je waarom. Helaas zijn veel van deze huizen verdwenen, maar gelukkig is er nog een klein aantal bewaard gebleven. Nieuwsgierig geworden? Stap op je fiets, volg de digitale route en ontdek de vele robuuste forten, houten huizen en het prachtige landschap rondom Utrecht. We wensen je veel plezier!

De route kun je gratis downloaden. Download de Abellife app in de appstore of playstore, open de app en klik op ‘zoek een route’. Je vindt de route ‘Houten Huizen, Stenen Forten’ onder de button gratis (rechtsboven). Voor wie geen smartphone heeft: deze route is ook met een routebeschrijving in een kleurrijke brochure te fietsen. Deze brochure is te verkrijgen bij VVV Utrecht en Fort Vechten.

Vrijstad Vianen

2412

Ontdek de verhalen uit het verleden van Vrijstad Vianen en geniet van de prachtige natuur. Tijdens de wandelroute ga je samen met Hendrik van Brederode, destijds heer van Vianen, op pad. Hij vertelt je over zijn tijd in de Middeleeuwen. Met de fietsroute trap je langs de weidse uiterwaarden en door het open landschap.Klik hier