Klik hier om direct routes te downloaden

1527

In de routewinkel kunt u direct routes kopen. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 350 wandelroutes en fietsroutes voor uw Smartphone beschikbaar.

De routes zijn geschikt voor iPhone en Androidstoestellen.

Download hier de AbelLife App

1595

Download de gratis AbelLife App voor iPhone en Androidstoestellen. In deze App koopt u en beheert u de AbelLife belevingen voor de leukste dagjes uit. In de App een GRATIS bonus van 6 uitjes.

Zuid Holland

2117

HOF VAN DELFLAND

Oer-Hollandse dorpjes, respectabele landgoederen, langs de zee en door de duinen. Langs havens en de Nieuwe Waterweg. Heerlijk fietsen, wandelen en varen door het Hollandse landschap.

Klik hier voor meer informatie

Routes over "Weldadigheid"

2440

Wandelen in en rond de voormalige dwangkoloniën Veenhuizen, Frederiksoord en Ommerschans. Een prachtige omgeving met een bijzonder verleden. Met een nominatie voor de UNESCO werelderfgoedlijst!
‘Boeiend rondje’ in Veenhuizen, ‘Poort naar ’t Oord’ in Frederiksoord en‘t Vergeten Verleden’ in Ommerschans. Voor meer info:klik hier

1093

J'aimsterdam - Frans Amsterdam

1095

Amsterdam op zijn Frans

Een stadswandeling door Frans Amsterdam. Een goed glas wijn, mode, Napoleon en nog veel meer. Klik hier voor meer info

Hoe werkt AbelLife?

Vrijstad Vianen

2412

Ontdek de verhalen uit het verleden van Vrijstad Vianen en geniet van de prachtige natuur. Tijdens de wandelroute ga je samen met Hendrik van Brederode, destijds heer van Vianen, op pad. Hij vertelt je over zijn tijd in de Middeleeuwen. Met de fietsroute trap je langs de weidse uiterwaarden en door het open landschap.Klik hier

Contact

Abel Adventures Lochem

+31(0)573-280772

info@AbelLife.nl

Facebook

Bloggen