Voordelen AbelLife

789
 
790

Waarom is AbelLife zo geschikt voor fietsen, wandelen en varen.

De meest belangrijke reden is dat Abellife een leuke beleving is. Gewoon heerlijk een dagje op pad en genieten van de omgeving met daarbij de verhalen, bezienswaardigheden en leuke tips.

De voordelen:

AbelLife geeft de mooiste route met leuke bezienswaardigheden. Als consument bent u niet bekend in het gebied waar u gaat fietsen of wandelen. Zelf samenstellen van een route via internet in zo’n gebied is dan heel lastig. AbelLife geeft de route die bewoners u zouden hebben aanbevolen.

AbelLife navigeert gebruiksvriendelijk. Dus je hoeft niet voortdurend op je smartphone te turen. Heerlijk genieten van de omgeving en nooit meer zijstraten tellen. Een geluidssignaal waarschuwt voor een routewijziging. Vervolgens is één blik op de telefoon voldoende om te zien wat u moet doen.

AbelLife maakt gebruik van 1:25.000 kadaster kaartmateriaal. Hierdoor bent u in het bezit van alle paden en wegen, ook de hele kleine en in het buitengebied. Ander kaartmateriaal is veel grover, vooral in het buitengebied is dit duidelijk. Zie het voorbeeld hiernaast van Kadaster ten opzichte van GoogleMaps.

AbelLife werkt offline. Dit houdt in dat u geen mobiel internet nodig heeft.

Voordelen van offline:

~ AbelLife werkt daardoor ook in de buitengebieden waar mobiel internet (vaak) onvoldoende dekking heeft.
~ Het gebruik van AbelLife leidt niet tot mobiele netwerkkosten voor de gebruiker. Met name voor inkomende toeristen (buitenlanders) zou het gebruik van AbelLife anders tot aanzienlijke kosten leiden.
~ AbelLife werkt snel doordat alles al aanwezig is op het toestel. De gebruiker hoeft dus niet te wachten tot een film of audiofragment gedownload is.

Kaart in AbelLife

619

GoogleMaps

618